Kapcsolat

Munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy a hozzánk benyújtott kérdéseket átnézzék. Ha kapcsolatba kíván lépni a szerkesztőkkel, hogy javaslatot tegyen egy tényellenőrzésre, vagy hogy megjegyzést tegyen vagy rámutasson egy hibára, kérjük, hagyjon üzenetet az alábbiakban.

Az alábbi űrlapon bármilyen olyan tartalmat beküldhet, amely Ön szerint ellenőrzésre szorul (fényképek, videók, cikkek, közösségi médiában közzétett bejegyzések, politikai/nyilvános személyiségek nyilatkozatai stb.).

Ne feledje, hogy az AFP tényellenőrző csoportjai csak tényeket ellenőriznek, nem pedig véleményeket vagy meggyőződéseket, és csak közérdeklődésre számot tartó témákban. Az erős és keresztellenőrzött bizonyítékok hiánya is vezethet ahhoz, hogy nem lehet tényellenőrzést közzétenni. Arról, hogy hogyan választjuk ki a vizsgálandó állításokat, itt olvashat bővebben.

Úgy véljük, hogy a személyeskedő, alaptalan, sértő, fenyegető vagy nyilvánvalóan összehangolt spam megkeresésekre nem kell válaszolnunk.

A potenciális AFP-állásokra vonatkozó, ezen az űrlapon keresztül érkező megkeresésekre nem válaszolunk.

Kérjük, egyéb kérdéseivel (információ megosztása, feliratkozás, képvásárlás stb.) használja az AFP fő weboldalán található kapcsolatfelvételi űrlapot.

Köszönettel,

Az AFP tényellenőrző csapata